Grundaren

 

Grundaren

 

Mogate Coaching har vuxit fram som ett led i en dröm jag länge haft om att arbeta med människor för deras individuella utveckling. Jag har en akademisk examen inom beteendevetenskap (socialpsykologi) och har studerat vid Umeå Universitet och Uppsala Universitet. Jag har också studerat Livstilsrådgivning (kost, stresshantering och beroendeproblematik) vid Bergklint education. Född och uppvuxen i Skellefteå men bott i Stockholm i drygt 15 år.

 

Under åren har jag hunnit samla på mig arbetslivserfarenhet samt livserfarenhet vilket har lett mig till coaching inom hälsa och livsstil. Inom socialpsykologin studeras individen i samhället, dess sociala interaktioner samt tolkning av deras beteenden. Med mina erfarenheter har jag god insikt i arbetsmarknaden, gruppers dynamik och tolkning av beteenden.

 

Tidigare erfarenheter har jag från jobbcoaching, rekrytering och forskningsvärlden som Research Assistant där jag bland annat lärde mig vikten av struktur vilket jag har plockat med mig in i coachingen. Jag har också jobbat som kandidatansvarig för Sverige inom ett rekryteringsföretag. Före min akademiska examen har jag arbetat inom vården och inom handels, vilket jag anser var en viktig och utvecklande skola. Mötet med vårdtagare samt kunder ökade ödmjukheten och förståelsen för andra människor och deras behov.

 

Några tidigare kollegor och arbetsgivare beskriver mig med ca tre ord;

 

  • Min senaste arbetsgivare: " Helena är varm, engagerad och sprallig"

 

  • Tidigare arbetsgivare: " Helena är hängiven, proaktiv och uppskattad"

 

  • Tidigare kollega: "Helena är analytisk, relationsbyggare, konstruktiv och professionell"

 

 

Den akademiska bakgrunden samt den praktiska erfarenheten gör mig trygg i rollen som coach. Alla möten och individer är olika med olika erfarenheter, med den ingångspunkten ser jag framemot att själv utvecklas i mötet med dig!

 

 

 

Kontakta mig:

helena@mogate.se

Tillsammans går vi framåt mot nya mål!